Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Εμπρός Λαέ, σκύψε κι άλλο το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι μνημόνιο και πάλι!

Πολλοί σε αυτή την χώρα αναρωτιούνται γιατί δεν εξεγείρεται ο έλληνας.
Ο λαός που οι παππούδες του πολέμησαν πριν από 70 χρόνια τους κατακτητές  
Μα  που πήγαν οι κόποι τους; ΚΙ όσοι από αυτούς είναι ακόμα εν ζωή, πώς μπορούν να αντικρίζουν τα παιδιά τους που στέκονται σκυθρωπά στην ουρά για να πληρώσουν το κάθε λογής χαράτσι; Βέβαια και οι εναπομείναντες αντιστασιακοί ήρωες, το ίδιο δεν κάνουν; Έδιωξαν τους ιταλούς, αντιστάθηκαν σθεναρά στους γερμανούς, για να έρθει το 2011 και ο Βενιζέλ(ε)ος να τους απειλεί ότι θα τους κόψει το ρεύμα και θα πεθάνουν από το κρύο και τα χαλασμένα φάρμακα, αν δεν πληρώσουν το χαράτσι….
Πώπω τι ντροπή!


Μιά ζωή υποτελής, με σκυμένο το κεφάλι... 
Μα πως είναι δυνατόν να εξεγερθεί ένας λαός που το μόνο που τον ενδιέφερε εδώ και δεκαετίες ήταν το βόλεμα, και ο καναπές του;

Πως θα επαναστατήσει κάποιος που έχει μάθει να ζει εις βάρος των άλλων, και να μην σέβεται τίποτα?
Πώς θα επαναστατήσει κάποιος που δεν ξέρει τι θα πει συγνώμη;
Πώς θα επαναστατήσει κάποιος που αποδέχεται το «μαζί τα φάγαμε;»
Πώς θα επαναστατήσει κάποιος που το όνειρο του είναι να πάρει jeep, και το άλλο του όνειρο είναι να μην πάρει καλύτερο jeep ο απέναντι γιατί θα σκάσει από το κακό του.
Πώς θα επαναστατήσει κάποιος που γεννήθηκε δούλος;
Πώς να επαναστατήσει κάποιος που κατέβηκε 2-3 φορές στο Σύνταγμα, έδωσε μερικές μούτζες στη Βουλή, αγόρασε από τον Πακιστανό ένα λέηζερ για να σημαδέψει και καλά τη Βουλή, και στο πρώτο δακρυγόνο ξανακλείστηκε στο σπιτάκι του να βλέπει τούρκικα σήριαλ και πίνοντας γερμανική μπύρα!

Απλά δεν θα επαναστατήσει ποτέ, απλά θα κάθεται και θα τον κοροϊδεύουν μία η ΝΔ μία το Πασόκ.  Ή το κάθε Πασόκ, Μπατσόκ, πείτε το όπως θέλετε, το κάθε πολιτικό λαμόγιο-κωλοτούμπας που ορκίζεται στον Εφραίμ ότι μία μέρα θα καταφέρει να διώξει τους μετανάστες.

Να διώξει τους μετανάστες; Να πάνε που; Να ξαναγυρίσουν φυσικά στη χώρα τους και μετά από λίγους μήνες να ξαναπληρώσουν χαράτσι στους δουλεμπόρους και να….ξανάρθουν εδώ. Βλέπεις το εν λόγο εθνο-λαμόγιο έχει συμφέροντα να πηγαινοέρχονται οι εξαθλιωμένοι μετανάστες. Έτσι βγάζει το ψωμί του…

Δεν τον συμφέρει φυσικά να πει ότι το πολιτκό άσυλο θα ήταν μία λύση, αφού αν οι λαθρομετανάστες είχαν πλέον νόμιμα χαρτιά θα αναχωρούσαν αμέσως για τη….Γερμανία, ενώ τώρα που είναι παράνομοι έχουν εγκλωβιστεί εδώ πέρα!
 Αλλά που μυαλό...

 Ας ξαναγυρίσουμε όμως στον νεοελληνάρα… 
Έτσι  έχει μάθει τα τελευταία 35 χρόνια. Τώρα όμως που θα αναγκαστεί να ξεμάθει είτε το θέλει είτε όχι, λόγω φτώχειας και πτώχευσης που έρχεται θα καταλάβει πόσο βλάκας είναι.

Θα καταλάβουμε ότι είμαστε ένας λαός που όταν ο γείτονας του καταστρέφεται αυτός χαίρεται, ένας λαός που ακόμα και τώρα το μόνο που τον απασχολεί είναι το διεφθαρμένο ποδόσφαιρο, ένας λαός που ακόμα περιμένει τον Καραμανλή, ακόμα πιστεύει στα ψέματα του δικομματισμού.

«Δεν θα ψηφίσω Πασόκ, λέει ο ελληνάρας, αλλά τι να ψηφίσω, Τσίπρα; Παπαρήγα; Απαπα! Αυτοί είναι κομμουνιστές, δεν έχουν πρόγραμμα, κλπ.» Λες και τους έχουν ψηφίσει ποτέ τους και ξέρουν τι θα επακολουθούσε αν αναλάμβανε την εξουσία η αριστερά.

Λαϊκή εξουσία; Απαπαπαπα! Εγώ δεν κάνω τέτοια (κομμουνιστικά) πράματα!

Και ο ελληνάρας συνεχίζει: Θα ψηφίσω Σαμαρά όοοοοχι γιατί είμαι ΝΔ, αλλά για να τιμωρήσω το άθλιο Πασόκ που μου είχε πει ψέματα ότι λεφτά υπάρχουν , ενώ εννοούσε τα δικά μου λεφτά!
Και σε λίγα χρόνια θα ψηφίσω Πασόκ για να τιμωρήσω το Σαμαρά…
Α βρε κακόμοιρο χρυσόψαρο…

Δυστυχώς  ζούμε μέρες που είχε προβλέψει ο Orwell το 1948 στο βιβλίο του 1984. Η κριτική σκέψη απαγορεύτηκε, αντίδραση δεν υπάρχει, η δημοκρατία μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τα δικαιώματα μας δεν υπάρχουν, και το μόνο που κάνουμε είναι να πληρώνουμε φόρους, τέλη επί των τελός, μέχρι να επέλθει το τέλος…
Η κυβέρνηση χωρίς ίχνος νομιμοποίησης μας γυρίζει στη δεκαετία του ’60.
Είναι μία πλήρως φασιστική, και αυταρχική κυβέρνηση δεν υπολογίζει καθόλου τον λαό, και κάνει ότι γουστάρει, και μάλιστα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζών, και των επιχειρηματιών.

Εάν δεν φύγει αυτή η χούντα θα ζήσουμε τραγικές μέρες, αλλά να μου πείτε πως θα φύγει αφού ο λαός έχει μάθει στον καναπέ, και στο βόλεμα.

Τι  θα κάνετε λοιπόν τότε που δεν θα έχετε καν να φάτε? Τότε θα αντιδράσετε? Τότε θα σηκωθείτε από τον καναπέ σας? Τότε θα είναι πολύ αργά. Θα έχουν ήδη πεθάνει χιλιάδες συμπολίτες σας. Άλλοι τόσοι θα βρίσκονται μετανάστες στο εξωτερικό…

 Ξέρω ότι από τη στιγμή που μάθατε να ζείτε χωρίς συνείδηση, αδυνατείτε να  συνειδητοποιήσετε τι θα συμβεί στην Ελλάδα, όταν συμβεί όμως θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέχρι τα μέσα του 2012 θα υπάρξει στάση πληρωμών και ανεξέλεγκτη χρεωκοία. Θα μου πείτε και τώρα υπάρχει, ποιος νοιάζεται όμως για τις 500.000 ατόμων που δεν έχουν κανένα εισόδημα;…

Τότε ίσως να καταλάβετε τι θα πει πείνα, δεν σας λυπάμαι γιατί θα πάθετε αυτό που σας αξίζει. Ότι και να γράψω όσο και να σας προσβάλω θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα σηκωθείτε από τους καναπέδες σας, αφήστε τον Γιωργάκη, τον Αντωνάκη, τον κάθε Παπαδήμο ή τον Καρατζαφύρερ να σας κοροΙδεύουν.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θεόδωρος Πάγκαλος σας είπε μαλάκες. Ε και λοιπόν; Σάμπως δεν είστε;

Ότι και να γίνει δεν πρόκειται να βγείτε στους δρόμους για να διώξουμε όλοι μαζί αυτή τη χούντα, γι’ αυτό λοιπόν το μόνο που σας εύχομαι, είναι καλή δύναμη στην φτώχεια μας, και να ξέρετε ότι δεν σας λυπάμαι για αυτό που θα ζήσετε. Συνεχίστε να πληρώνετε τα χαράτσια…

Αφήστε τους να σας τσουβαλιάζουν. Άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς που θα αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας….

Ποιοι είμαστε εμείς που θα αντισταθούμε στους τραπεζίτες.
Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Κι ας είναι και εις βάρος μας.
Τσουβαλιάζουν έναν ολόκληρο λαό.
Μας λένε κοπρίτες, γουρούνια, τεμπέληδες,άχρηστους και μας προσάπτουν πολλούς εν γένει βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εμείς τα δεχόμαστε.

Δεν θυμώνουμε, απλά παραδεχόμαστε 10.000.000 άνθρωποι οτι είμαστε ανίκανοι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Ανίκανοι να προστατεύσουμε το σπίτι μας.
Ανίκανοι να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας.

Τι θα πούμε αύριο στα παιδιά μας, όταν μας ρωτήσουν σε άπταιστα γερμανικά: «μπαμπά ποιοι ήταν οι έλληνες»;

Και σας ρωτώ:
Έκλεψαν πολλοί από εσάς δημόσιο χρήμα;
Πήραν μίζες και μισθούς που δεν ανταποκρίνονταν στο παραχθέν απο εσάς έργο;
Όλοι δημόσιοι υπάλληλοι είστε; (Δεν είναι φυσικά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπρίτες και δεν θα ήταν ηθικά σωστό να ισχυριστούμε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, κοπρίτες, κλπ), αλλά είναι πάρα πολλοί από δαύτους, οι οποίοι προσπαθούν να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα τώρα που θίγεται το σπιτάκι τους και κινδυνεύουν κι εκείνοι με απολύσεις, ενώ για το 1.000.000 ανέργων του ιδιωτικού τομέα, δεν έχουν βγάλει μιλιά!)

Όλοι σας ζείτε σαν το Zorba the Greek;

Όλοι κάνατε ζωάρα με δανεικά;

Όχι βέβαια.

Όμως δεν αντιδρά κανείς.

Απλά σκύβουμε το κεφάλι και τρώμε φάπες από τους Γερμανούς που διέλυσαν τις λίγες δομές που είχαμε κάποτε,σκότωσαν ανθρώπους με όπλα και με πείνα,πήραν τους εθνικούς πόρους μας και σήμερα το παίζουν μάγκες.

Έρχονται οι τράπεζες που μας βιάζουν απο το 1824 και μας λένε οτι τους χρωστάμε και εμείς τσιμουδιά.
Σκύβουμε το κεφάλι και λέμε ναι.
Οπότε δεν φταίνε οι άλλοι τριγύρω μας, αλλά εμείς που κάναμε λάθος επιλογές και δώσαμε δικαιώματα.
Εμείς φταίμε που συνεχίζουμε να σκύβουμε το κεφάλι και να πληρώνουμε χαράτσια.

Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε δούλοι...














Να ξέρετε νέο-ραγιάδες

Το μεγάλο ζητούμενο είναι αν ο μέσος έλληνας θα πετάξει από πάνω του το "ραγιαδισμό" και θα αποφασίσει επιτέλους να βρωντοφωνάξει:

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ! ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!


- ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
- ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ 
  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΙΛΑΜΕ;

- ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ (ΑΚΟΜΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ 
  ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΕΝΑ 
  ΑΚΟΜΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ (π.χ. για το μέλλον: ειδικό τέλος αναπνοής...) 
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

- ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ 
  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΚΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΕΤΕ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ;

ΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ... ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου